مشاوره حقوقی رایگان - حضانت پسرم

من 7ماه جدا شدم مهریم بخشیدم حضانت پسرم گرفتم حتی اگه بخوام از ایران برم تمام کارهای حقوقیش باخودمه پدرش ازدواج دوم کرده که زن دومش یک دختر داره الان میخواستم بدونم من بعد یک سوال بخوام ازدواج کنم با این شرایط که خودم پسرم میخواد کنار خودم بمونه حضانت به پدرش میدن یانه؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود چنانچه توافق کرده اید خیر
مگر صلاحیت نداشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصولا بله
دادگاه با توجه به دلایل ارائه شده توسط شما و شرایط شما و مصلحت فرزند تصمیم خواهد گرفت