مشاوره حقوقی رایگان - ملاک مجهول المکان بودن خوانده

سلام ساکن استان خوزستانم در یک پرونده حقوقی مطروحه در شورای حل اختلاف خوزستان خوانده را مجهول المکان ذکر کردم چون اطلاعی از آدرسش ندارم ولی در ثنا ثبت نام کرده و آدرسش تهران است. ملاک مجهول المکان بودن درج عبارت مجهول المکان در دادخواست است یا ثبت نام در ثنا؟

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
ملاک درج عنوان مجهول المکان است. وقتی ثنا داشته باشد اخطاریه به تلفن همراه وی ابلاغ میگردد.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر ثبت نام ثنا داشته باشد و آدرس تهران اعلام شده باشد چاره ای ندارید که آدرس موصوف را اعلام نمایید.