مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

سلام ما یه زمین حصار شده رو با سند تک برگ به متراژ 380 متر قولنامه کردیم و در قولنامه چیزی از تعریض زمین نوشته نشده و فقط مابه التفاوت در مورد کم و زیاد متراژ زمین نسبت به سند ثبتی پس از انتقال سند ذکر شده است حالا در استعلام شهرداری برای دفترخانه ضمن تایید متراژ 380 متر در قسمت توضیح بر کف 19 متر تعریض هم نوشته شده حالا تکلیف ما چیه؟ و متراژ زمین قابل انتقال در دفترخانه چقدر است؟ ایا معامله قابل فسخ هم هست؟ ایا اصلا متراژ سند تک برگ ثبتی ملاک می باشد یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. متراژ قید شده در سند قابل نقل و انتقال هست........ چرا که هنوز شهرداری اقدامی نکرده و در صورت اقدام نیز باید با شما برای جبران خسارت توافق نماید.