مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

با سلام
بنده در روستایی در سال 96. 4 و نیم متر در تنگ ترین نقطه کوچه و در قسمت های دیگر 5 متر از زمین خریداری شده خود را به کوچه رها کرده ام
در موقع دیوارکشی بنده زمین جز بافت بوده ولی در قسمتی ک من کوچه تعبیه کرده ام در طرح هادی کوچه تعریف نشده بوده دهیار مجوز نصب علمک گاز را از همان دیوار به من داده است بعد از گذشت 6 سال با تغییر شورا بنده را برای عقب نشینی ب کمیسیون معرفی کرده اند و رای بر عقب نشینی از طرف من صادر شده است.آیا نباید طرف مقابل زمین من نیز عقب نشینی کند یا اینکه همه رو من بدبخت بیچاره بدم؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در بنیاد مسکن اعتراض کنید و بر اساس ادله بفرمایید که شما قبلاً عقب نشینی داشتید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید این موضوع را از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

میتوانید اعتراض کنید، بهتر است جهت مشاوره در دادراه تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
موارد نقص را در صورتجلسه تحویل و تحول ذکر نموده و پس از تحویل دادخواست تأمين دليل فوری بابت صورت برداری از وضعیت موجود واحد اخذ نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بنیاد مسکن پیگبری نمایید