مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند در صورت ازدواج مادر

سلام .خسته نباشید
اگر مادر ازدواج کند حضانت فرزند دختر با کیست.آیا پدر میتواند حضانت را سلب کند و آیا این موضوع به سن بچه ربط دارد؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

حضانت بستگی به سن فرزند دارد ولی در صورت در حضانت بودن با توجه به سن فرزند حضانت با ازدواج مادر سلب میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر سن بچه زیر 7 سال باشد با مادر است اما بعد از آن حق و تکلیف پدر است مگر آنکه حضانت دائم به مادر رسیده باشد .
هرچند ازدواج کرده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سن طفل در سن حضانت باشد اگر مادر ازدواج نماید حضانت با پدر خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر می تواند دا‌دخواست سلب حضانت بدهد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام، اگر مادر ازدواج کند حضانت فرزند با پدر می باشد و پدر نمی تواند از این وظیفه قانونی استنکاف کند، مگر آنکه پدر صلاحیت نگه داری نداشته باشد و مصلحت طفل ایجاب نماید که نزد مادر بماند که دران صورت دادگاه به ادامه حضانت توسط مادر حکم می دهد. موفق باشید