مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قضات

با سلام بنده بادلیل و مدرک مستند اعلام وثابت مینمایم که در محله بازپرسی،دادگاه بدوی و تجدید نظر قضات مربوطه یک طرفه و بدون توجه به دلایل ومستندات ودفاعیات ضم در پرونده،برخلاف قانون و شرع و وجدان حق و حقوق قانونی و شرعی و شهروندی بنده را پایمال وبنده را به ناحق وبرخلاف قانون محکوم ومجازات نموده‌اند،لطفا به بنده کمک وراهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر تخلفی از سوی قضات انجام شده به دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید