مشاوره حقوقی رایگان - امتناع فروشنده از تحویل سند ماشین

با سلام
حدود هشت ماه پیش یه ماشین پژو پارس گرفتم و از انجایی که طرف با واسطه آشنا بود و به اصطلاح معامله دوستانه بود قولنامه دستی نوشتیم و سند و برگ کمپانی و کارت سبز ماشین رو تحویل نگرفتم و گفتم مدارک میفرستم برای زدن وکالت به نامم
بعد از اینکه مدارک فرستادم چند ماهی فقط وعده امروز فردا دادن
الان که با فروشنده صحبت میکنم میگن 15 میلیون میخوان تا مدارک رو بهم تحویل بدن و ماشین رو به نامم بزنن خلاصه میدونه ماشین گرون شده میخواد سوء استفاده بکنه
ازتون میخوام راهنماییم بکنین تنها چیزی که دارم یه وکالت دستیه اونم نه به طرفیت مالک اصلی بلکه به طرفیت یکی از اقوامش چون مالک روز معامله خودش نیومده بود و تمام اسناد ماشینم دست خودشه
بنده چه راهی دارم؟ چجوری باید ماشین رو به نام خودم انتقال بدم و نگذارم طرف ازم سوء استفاده بکنه؟؟؟؟؟؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام . شما باید از طریق تقدیم دادخواست در دادگاه حقوقی با عنوان الزام به انتقال سند اتومبیل خریداری شده اقدام‌کنید.

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام دادخواست اثبات وقوع بيع و اثبات مالكيت و الزام به تنظيم سند رسمي بطرفيت مالك اصلي خودرو و كسيد كه ازش خريدي انجام بديد