مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل کلاهبرداری

سلام شب بخیر من حدود 3ماه قبل از حسابم کلاهبرداری اینترنتی شده از استان دیگر پرونده مختومه اعلام شده توسط دادگاه شیراز ولی حسابم مسدود شاکی به من زنگ زده تا 2 برابر از من پول میخواد تا رضایت بدهد یعنی 4 میلیون میتونه رضایت ندهد و حساب همچنان مسدود بماند؟ من هیچ اطلاعی ندارم از این کلاهبرداری به کجا تماس بگیرم؟ راهنمایی کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مشخص شود که به چه دلیل حساب شما مسدود شده است

به بانک مراجعه نمایید نامه مسدودی را مطالعه کنید و به شعبه مسدود کننده مراجعهعلت را جویا و پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما می بایست حضورأ به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مشخص شود که به چه دلیل حساب شما مسدود شده است

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

با چه ادله ایی حسابتون مسدود شده به اداره پلیس سایبری تشریف ببرید پیگیری کنید