مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد پیش خرید آپارتمان

سلام بنده یک واحد آپارتمان 65 متری پیش خرید نموده ام روی خاک در مکانی که قرار کرده اند باید یک ساله تحویل گردد و دیرکرد روزی 100 هزار تومان الان نزدیک به 4 ماه از قرارداد می‌گذرد ولی هنوز هیچ کاری انجام نشده در صورتی که روز اول داخل بنگاه این بنده خدا به همراه صاحب بنگاه گفته مجوز ساخت دارم ولی تازه فهمیدم که صادق نبوده جوازی در کار نمی باشد و تازه دنبال تغییر کاربری هستند خارج از این بنده 40 درصد پول رو پرداخت کرده ام و سازنده طلب پول بیشتر می‌کند تکلیف بنده چیست میخواهم فسخ کنم چون از چند جا پرسیدم میگن زمان زیاد میبرد و اشتباه کردی فکرم درگیر شده تکلیفم چیه؟
آیا میتونم فسخ کنم خسارتی دریافت کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قراردادبررسی گردد بعد راهنمایی دقیق انجام میدهن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان پیش فروش غیر قانونی شکایت کیفری مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا خیر ولی با بررسی مبایعه نامه بهتر می توان شما را ارشاد کرد