مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی

با درود
بنده با خانومی بصورت صیغه ی موقت 6ماهه که مدام تمدیدش میکنیم باهم در حال زندگی هستیم و هیچ مشکلی نداشتیم تا چند وقت قبل که شوهر سابق همسرم که شماره جدیدش رو پیدا کرده بود با ایشون تماس میگیره و ایشون باهاش صحبت نمیکنه. و وقتی که اومد خونه و موضوع رو به من گفت در همون زمان با همون شماره برا بار چندم تماس گرفت که من جواب دادم که شروع کرد به فحاشی کردن و تهدید و ... . که من گوشی رو قطع کردم و گفتم که با قانون میام سراغت. و بعد از اون دوباره تماس گرفت که اینبار رد تماس کردیم و در پایان یه پیامک زد که توش هم فحش داده و هم تهدید کرده که الان متنش موجود هست.
این کل اتفاق و مشکلی هست که این آقا برامون تو این وضعیت به هم ریخته ی جامعه از لحاظ اقتصاد و بیماری جدید و غیره پیش آورده .
ضمن عرض تشکر از زحماتتون میخواستم در این مورد منو راهنمایی مناسب بفرمائید که قانونی بتونم این آدم به ظاهر آدم رو بفرستم پی زندگیش که خودمون هم تو آرامش بتونیم به زندگیمون ادامه بدیم

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام . از حیث توهین و تهدید و مزاحمت تلفنی اعلام شکایت کنید.