مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جانبازی و یا اعتراض به کمیسیون ماده 120

با ســـلام وعرض ادب
اینجانب نظر به رسته خدمتی در گردان پشتیبانی که در خدمت مقدس سربـازی کـه بر عهده بنده نهاده شده بود، غیراز ایام تعطیل همه روزه مأمور حمل و نقل اقــلام مورد نیاز پادگان از پادگانهای آماد و پشتیبـــانی آجا در تهران و شهرهای اطراف به پادگان مراتکاور 06 در لشکرک تهران بودم متأسفانه در مورخه3/4/1383درحالی که تنها 60 روز به پایان خدمت مقدس سربازی اینجانب باقی مانده بود، بر اثر بی توجهی و بی مسئولیتی فرماندهان وقت نسبت به وضعیت نابسامان جسمی و همچنین روحی و روانی رانندگان و نیز علیرغم عدم توجه به نظامات فنی خودروها و کامیونهای ارتشی فرسوده اعم از مدل های 911 موجود با توجه به تذکرات و هشــدارهای لازم در این خصوص به آنها با زور و اجبـــار و دستورات غـــیر موجه با توجــه به حمل بارهای سنگین تحمیـــل شده و حمــل اجباری سربازان وظیفــه در پشت کامیونهای روباز و اسقــاطی و بدون حفــاظ ما و سربازان را مجبور به اطاعت امر از افسران ذیربط می نموده اند که متأسفانه مقارن ساعت 9:45 صبح مورخـــه 3/4/1383طی حادثه ای برخورد کامیون911 ارتشی ما با ماشین های پارک شده در اتوبان و همچنین گارد ریل های اتوبان بر اثر سرعت زیاد و عدم نظامات قوانین راهنمایی و رانندگی و بخواب رفتن راننده کادر کامیون ما در بزرگراه تهران ــ کرج منجر به واژگونی کامیون شده و بنده در این سانحه دلخراش از نعمت بسیار با ارزش هر دو پا محروم شده و هر دو پای خودم را ازناحیه بالای زانو از دست دادم و اعضای کمیسیون موصوف 120 قانون آجا وضعیت بنده را منطبق با تبصره بند الف ماده 119 قانون آجا تشخیص و رأی به معلولیت در حین انجام وظیفه و بنده را مشمول بند ج ماده 108 قانون آجا اعلام نموده است.
بر اساس این رأی بیش از 14 سال است که فقط حقوق ساده بازنشستگی که شامل حــداقل حقوق ممکنه ارتش می شود به من تعلق گرفته و ازهیچگونه امکانات دیگر از جمله پای مصنـوعی،حـق جانبازی، حق نگهداری و یا هر گونه امکانات و تسهیلات توسط آجـــا و نزاجا بهره مند نشده ام .حال با توجه هزینه بسیار گزاف و سر سام آور پروتز و لوازم جانبی،آجا و نزاجا به هیچ طریق ممکن راضی به دادن پروتز و تجهیزات و وسایل جانبی و... به اینجانب نیست
شایان ذکر است که بنده در دیوان عدالت اداری هم بر علیه این کمیسیون شکایت کردم که هم در دادگاه بدوی و هم دادگاه تجدید نظر رای به رد شکایت بنده به علت سپری شدن مهلت شکایت در دیوان که برای افراد داخل کشور سه ماه است رای داده است .
حال که منی که احتیاج شدید و فوری به پروتزهای پا دارم از چه طریق و شکلی می توانم جانبازی خودم را ثابت کنم چون به هر کجا از ارتش و نزاجا مراجعه می کنم به من گفته می شه که چون جانباز نیستی و در منطقه جنگی نبوده ای پس هیچی به تو تعلق نمی گیره
حال سوال بنده از شما این است
1. چگونه می توانم جانبازی خودم را ثابت کنم؟
2.چگونه می توانم از کمیسیون و از کدام دستگاه و از کدام راه می توان شکایت کرد؟
3.چون اگر دوباره از بنده کمیسیون گرفته شود 90%مشکلاتم حل خواهد شد آیا راهی هست که دوباره درخواست تجدید کمیسیون بـــکنـــم؟ از کـــجا؟
4.چگونه می توان از آجا و نزاجا شکایت کرد؟
5.برای رسیدن به پروتز(پای مصنوعی ) و.... چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟؟
با نهایت احترام و تشکـــــــر

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
تنها راه ممکن تشریح وضعیت با استناد به مدارک و ارسال آن به دفتر مقام معظم رهبری و تصریح گیرنده که خود ایشان باشد است که ایشان با تجویز یک بار دیگر تجدید نظر خواهی توسط قوه قضائیه دستور لازم را صادر نمایند .
به نظر این بهترین گزینه می باشد چون رهبر میتواند با دستور به رئیس قوه قضائیه که دیوان عدالت اداری هم زیر نظر ایشان است اجازه دهد تا یک بار دیگر پرونده شما مورد رسیدگی قرار بگیرد .
بعد از اجازه تجدید نظر خواهی شما با وکیل دادگستری مشورت کنید .