مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه ماشین

با سلام بنده خودرویی را خریداری کرده و چون خرید اول بوده تجربه ای نداشته، خودرو رو به عنوان بدون رنگ و شاستی سالم به من داده و قولنامه بسته شده و مبلغ پرداخت شده، اما بعد از قولنامه و پرداخته هزینه، همان روز با اطلاع فروشنده ماشین را برای تشخیص رنگ برده و معلوم شده ماشین شاستی اش شکسته و همان روز به فروشنده اطلاع داده شده آیا امکان فسخ قولنامه و برگشت پول از نظر قانونی هست؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام اگر در قرارداد اوصاف اعلامی قید شده شما می تونید فسخ قرارداد کنید

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

بله میتونید نظر کارشناس تامین دلیل بگیرید و معامله را فسخ کنید