مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

باسلام من یه پیکان خریدم ولی درقلنامه یا همان مبایعهنامه ذکرشده همچیز ماشین سالمه بعد گذشت سه هفته موتور تعمیر اساسی میخواهی و میخوام فسخ کنم اما فروشنده میگه چک و پول خرج کردم ندارم وگردن نمیگیره لطفا اگه میتونم کاری انجام بدم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فسخ نموده و دادخواست مطالبه ثمن مطرح نمایید می توانیدبا استعلام توقیف اموال دریافت نمایید و ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خیارات ساقط نشده سریع دادخواست فسخ بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید یک اظهارنامه مبنی بر فسخ خودرو برای فروشنده ارسال نمایید و
سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع را اقامه نمایید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست فسخ به علت خیار عیب و تدلیس بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حق فسخ فوری باید اعمال شود وگرنه ساقط میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عیوب خودرو به نحوی است که نقصان در ارزش مورد معامله ایجاد نماید وکارشناس انرا تایید کند میتوانید اعلام فسخ نمایید لازمه ان این است که با اخذ تامین دلیل کارشناس خودرو را بررسی نماید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام ابتدا باید نظر کارشناس رو بگیرید اگر نظر کارشناس بر عیب ذاتی خودرو بود بعد امکان فسخ دارید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بعضی از عیب های خودرو برای افراد عادی قابل تشخیص نیست لذا می توانید از طریق کارشناسی موضوع را در دادگاه ثابت کنید