مشاوره حقوقی رایگان - رای غیابی

سلام. بابت مطالبه چک شاکی شدم که پیامک اومد دادخواست شما در شورا حل اختلاف ثبت شد و هیچ پیامکی مبنی بر وقت رسیدگی نیومد تا اینکه امروز دیدم رای غیابی بنفع من صادر شد. سوال اول چرا وقت رسیدگی اعلام نشد و دوم اینکه چرا در حکم عنوان شد بیست روز حق اعتراض در شورا حل اختلاف و بیست روز هم بابت واخواهی طرف مقابل وقت اعتراض داره (جمعا چهل روز).

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام ممکن هست برای شما ابلاغیه صادر شده و لیکن شما مشاهده نکرده باشید. رای غیابی یکبار در مرجع صادر کننده رای و یکبار هم در مرجع تجدیدنظر قابل اعتراض بوده و 40 روز مهلت خواهد داشت

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

متاسفانه در بعضی از موارد پیامک نمیرسه یا دیرمیرسه بهرحال طرف مقابل هم در جلسه حضور نداشته رای غیابی شده حالا این رای مشکلش اونجاست که بعداز اجرایی شدن دادنامه و زمانیکه طرف دستگیر میشه میاد واخواهی میکنه وآزاد میشه این از ایرادات رای غیابی هست