مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

با سلام و احترام
بنده در بهمن ماه 98 شکایتی با عنوان کلاهبرداری ثبت کردم و تمام مراحل پیگیری و دستورات توسط پلیس فتا انجام شد و حساب متهم مسدود شد اما چندی بعد به دلایلی اعلام رضایت کردم و در تاریخ 21 اسفند 98 پیامکی مبنی بر قرار نهایی از سوی دادگاه صادر شد برای بنده ارسال شد. سوال بنده این است که بعد از صدور این قرار حساب مسدود شده چه موقع باز می شود؟ یعنی بعد از صدور سریعا همان روز حساب باز می شود یا چند روزی طول می کشد؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام پس از صدور قرار باید مراجعه شود و از قاضی رسیدگی کننده دستور رفع مسدود حساب اخذ شود.

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

خیر طول میکشه تا زمان قطعیت حکم