مشاوره حقوقی رایگان - گزارش مزاحمت نوامیس

سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز
اقا یه راهنمایی راجب یک موضوعی میخواستم درمورد شخصی که توی محله معتاد هستش و برای دختر بچه ها و خانوم ها مزاحمت ایجاد میکنه ما کاسب های محل سعی کردیم بگیریمش ولی نشد الان جای او را پیدا کردیم طرف تقریبا میشه گفت سلاح سرد این ها دارد.
تنها سوالی که داشتم اینه که ما به مراکز کمپ و این ها زنگ بزنیم یا به پلیس یا باید شکایت کنیم یک راهنمایی میخواستم که به کدام مرکز زنگ بزنیم آیا پیگیری میکنند یا اگر ما اهالی کسبه مداخله کنیم جرم دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمانی که برای شما مزاحمتی داشت می توانید فیلم بگیرید و با 110 تماس بگیرید و گزارش دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از شهادت شهود فیلم دوربین گزارش پلیس محترم 110 استفاده نمایید