مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از زوج بابت توهین

من بعد از هم بستر شدن با شوهرم خونریزی نداشتم در شب زفاف وبه من شک کرد وازخانه بیرون کرد من رفتم پزشک قانونی ونتیجه پرده حلقوی ارتجاعی هست وهیچ گونه خونریزی ندارد و بعد از اطلاع به همسرم هیچ اقدامی نکرد و من را بلاتکلیف گذاشته دوماه است من به خاطر توهین میخواهم شکایت کنم وهم طلاق ومهریه رو بگیرم آیا من با این شرایط میتوانم درخواست طلاق بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما فعلاً می توانید مهریه و نفقه خود را مطالبه کنید و با عنوان ترک انفاق نیز از زوج شکایت کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مهریه و نفقه را حتما می توانید درخواست دهید اما در خصوص طلاق کار یکمقدار سخت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
به صورت مستقیم نمی‌توانید درخواست طلاق بدهید چرا که ایراد گرفته می‌شود
اما می‌توانید ابتدا دعاوی دیگری طرح کنید