مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

اگر از کسی که شکایت کردم بی گناه باشد و تو دادسرا تبرعه شود میتواند اعاده حیثیت کند یا نه؟؟ اگر کند جرمش چیست؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اعاده حیثیت قانونی با آنچه در ذهن شما است متفاوت است...... اگر ایشان بتواند اثبات نماید که شما با قصد بی آبرو کردن ایشان از وی شکایت نموده اید می تواند شما را محکوم نماید.......

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

اگر شما بدون سوء نیت و بدلیل فقدان ادله اثباتی و جهت احقاق حق خود شکایت کرده باشید شکایت اعاده حیثیت مورد قبول واقع نمی شود.