مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مشتری بابت گران فروشی

سلام یک وبسایت گل و گیاه داریم مشتری در روز مادر برای مادرش یک گلدان بنسای هدیه فرستاده با توجه به نرخ اعلام شده از گلخانه ما با هزینه ارسال و 30 درصد سود مشخص روی کار قیمت نهایی شده 1 میلیون 700 الان مشتری میگه این کالا روی سایت دیگری 600 هزار تومان هست و من چون عجله داشتم خرید کردم.
..
وبسایت هستیم و مجوزی جز نماد اعتماد نداریم حتی کاربر از محصولات سایت ما خرید نکرده توی وتساپ پیام داده عکس محصول رو دیده پسندیده پول زده به حساب بعد تحویل شب اومده میگه شما گرون دادید.
..
حقیقتا گل و گیاه با توجه به نژاد ها و سایز و ها اندازه و تنوع بالا قیمت نمیشه گفت براش مثلا ممکنه یک گلدان 1 میلیون باشه یک گلدان 3 میلیون جفتش هم یک نژاد باشه فقط سایز و سن فرق کنه همچنین هزینه ارسال و گل آرایی
..
مشتری شکایت خودشو در سامانه 124 ثبت کرده به صورت آنلاین میخواستم ببینم اصلا خطری برای پرونده کاری ما داره یا خیر و اینکه چطوری باید با اینجور مشتری ها برخورد کرد ؟

پاسخ ها :

شکایت مشتری بابت گران فروشی شکایت از سایت اینترنتی خرید و فروش اینترنتی گران فروشی