مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از شکایت

سلام، وقت بخیر. من چند وقت پیش به خاطر یک کلاهبرداری اینترنتی از شخصی و خود سایت اینترنتی شکواییه رو تنظیم کردم. چند روز بعد در سامانه ثنا پیغامی برای من اومد به این صورت که
حسب دستور مقام محترم قضائي به شماره *** مورخ 1399/08/28، شکوائيه شما با کد رهگيري ******** جهت انجام تحقيقات، به صورت الکترونيک به پليس فتا ارسال شد. با در دست داشتن شکوائيه و پيوست‌هاي آن به مرجع مذکور مراجعه نمائيد. تأخير در اقدام موجب تصميم قانوني از سوي مرجع قضائي خواهد شد.
ولی من الان دیگر از شکایتم منصرف شدم چون طرف پولم رو پس داد.
الان اگر من دیگر نروم پلیس فتا برای پیگیری و دادن اون مدارک شکایتم تموم میشه برای من یا اون که ازش شکایت کردم دردسری درست نمیشه؟
منظور از این جمله چی هست؟ تأخير در اقدام موجب تصميم قانوني از سوي مرجع قضائي خواهد شد.
ممکن هست با اطلاعاتی که در متن شکواییه نوشتم خود پلیس فتا بره شکایت رو پیگیری کنه؟
ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

سلام قرار منع تعقیب صادر میکنندو پرونده به دلیل نبود دلیل مختومه میشود.