مشاوره حقوقی رایگان - ایا در حین خدمت ناقص بشی جانبازی تعلق میگیره یا نه؟

باسلام بنده سرباز نیروی انتظامی هستم در ساعت 4:30 صبح مورخه 29/6/98 خبر مرفوکی که اعلام شد در مورد خودرو سرقتی پژو 405 به واحد گشت ما اعلام شد که من راننده بودم و افسر گشتم با من بود با خلاصه خودرو را رویت و با دستور ستاد فرماندهی و افسر گشتم من رفتم به دنبال اون ماشین خلاصه خودرو سارق با حرکات مارپیچ مارو واژگون کرد و ما چپ کردیم بعد من سر زانوم پاره شد و به اتاق عمل رفتم و الان هنوزم درد دارم مشکل دارم ایا جانبازی بهم تعلق میگیره؟