مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف اموال همسر بابت مهریه

سلام حساب بانکی و اموال شوهرم را با درخواست مهریه توقیف کردم و الان منصرف شدم از کجا باید شروع کنم تا رفع توقیف شود، آیا باید هزینه ای پرداخت کنم؟
ضمنا هنوز به اداره پنجم مراجعه نکردم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توقیف اموال شوهر، یا از طریق اداره پنجم صورت می‌گیرد یا از طریق دادگاه خانواده به انجام می‌رسد. علی‌ایحال هر مرجعی که دستور توقیف داده است از آن مرجع برای رفع توقیف اقدام نمائید.

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام از همان نهادی که اموال را توقیف کردین مراجعه کنین و درخواست رفع توقیف بدین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از هر مرجعی که شما اقدام نموده‌اید رفع توقیف را نیز از آنجا بخواهید