مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

سلام شوهرم رفته دادخواست طلاق داده مهریه م یکسال ک اجرا گذاشتم ماشین رو برده قایم کرده پرونده م اجرای اسناد مونده هنوز دادگاه نرفته منم گفتم راضی ب طلاق نیستم اگه خودت میخای طلاق بدی تموم حق مو حقوق مو مهرمو میخوام الان تکلیف من چی میشه این آقا میتونه طلاق بده مهریه م همینجوری میمونه؟این آقا گفته بیا ماشین رو میدم بهت دیگه همه چیورضایت بده بنظرتون چ راهی براي من بهتره ماشین رو بگیرم رضایت بدم یا نه بمونم کل حق مو بگیرم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام اگر شوهرتون اموالی داره یا توان پرداخت مهریه را داره که کل حق و حقوق را دریافت کنید در غیر اینصورت به ماشین رضایت بدین

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام، اگر از مرد مالی بدست نیاید مهریه شما اقساطی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله زوج حق طلاق دارد و می‌تواند از حق خود استفاده نماید

اینکه شما مهریه خود را مطالبه نموده‌اید به گونه‌ای به ضرر خود در این مقطع عمل کردید