مشاوره حقوقی رایگان - تخلف اداری برای عدم پرداخت هزینه دادرسی مهریه

با سلام
همسر بنده برای دریافت مهریه اش اقدام کرده که حکم قطعی صادر شده و اجراییه هم گرفتن ولی درخواست اجرا ندادن هنوز.
ایشان برای اینکه هزینه دادرسی مطالبه مهریه‌ اش که چیزی در حدود یک و نیم میلیارد تومن بود با کمک یکی از اقوام نزدیکش به عضویت در مشمولین کمیته امداد در اومده.
سوال بنده اینه که خانمی که درامد ماهیانه نسبتا خوبی دارد و دستگاه کارت خوان هم به اسم خودشه که در اداره دارایی هم ثبت شده و هم مجوز تاسیس اموزشگاه و پروانه کسب یه اسم خودش رو داره میتونه آیا به عضویت کمیته امداد دربیاد؟
اگر اینجا تخلفی صورت گرفته چطور میتونم اقدام کنم؟
و اینکه آیا تاثیری در پرونده مهریه که حکم قطعی شده میتونه داشته باشه؟
در ضمن هنوز درخواست طلاق از طرف هیچ کدوم از ما داده نشده و تعداد 1300 عدد سکه هم مهریه ایشون است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق رییس دادگستری موضوع را پیگیری کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام
باتوجه به مبلغ هزینه دادرسی در صوری که شغل ودرامد ایشان به نحوی باشد که برای دادگاه محرز گردد که توان پرداخت مبلغ هزینه دادرسی را دارد اعسار ایشان از پرداخت هزینه رد میشود وگرنه صرف داشتن کارتخوان و اموزشگاه ملاک برای رد اعسار نیست.درکل درآمد و دارایی ایشان درنظر گرفته میشود.
دررابطه با عضویت ایشان در کمیته امداد نیز موضوع از طریق اداره مزبور بررسی میگردد ودر صورت عدم استحقاق ایشان به دریافت مستمری از آنجا مستمری قطع میگردد و از ان طریق قابل پیگیری است .

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام
شرایطی که در خصوص تمکن ایشون بیان فرمودین نسبت به اعسار ایشون موثر هست و شما می توانید در دعوای مطرح شده از طرف ایشان این موارد را در دفاع بیان نمایید اما در خصوص محکومیت قطعی شما به پرداخت مهریه هیچ تاثیری ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً نیازی به اقدام این کار توسط زوجه نبوده چرا که ایشان می‌توانست درخواست اعسار بدهد