مشاوره حقوقی رایگان - فروش مغازه و ملک صغیر

باسلام در قیم نامه ای که در سال 1353 توسط دادسرای برای مادر صغار صادر شده عبارت «انجام امور صغار بدون نظارت دادسرا بلامانع است» آمده است . کمتر از یک سال بعد از فوت پدرشان مغازه متعلق به وراث در حالی که 5نفر از وراث صغیر بوده اند توسط دایی وراث فروخته ودر دفتر اسناد رسمی به خریدار منتقل می شود.آیا با استناد به عبارت فوق و بدون مجوز دادستان می توانسته اموال غیر منقول صغیر را بفروشد و به غیر انتقال دهد?و آیا معامله صحیح است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان مجوز داشته از مرجع قضایی خب امکان‌پذیر بوده

�ا می‌تواند خسارات آن و مبالغ آن را مطالبه نم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان مجوز داشته از مرجع قضایی خب امکان‌پذیر بوده

اما می‌تواند خسارات آن و مبالغ آن را مطالبه نم