مشاوره حقوقی رایگان - حكم تخليه

باسلام سوالم اين است كه من خونه ای خريدم كه مستاجر دانشجو تا برج ٦داره و الان٢ماه از اجاره بها گذشته طبق حرف مستاجر كه قرار شد برج ٤ بلند شن برن هنوز قولنامه جديد ننوشتيم چون قولنامه به اسم پدر دانشجوهاس كه اين شهر نيس حالا داره زير حرفش ميزنه آيا ما ميتونيم حكم تخليه بگيريم؟ لازم به ذكر است از موقع سند يك ماه اجاره برای صاحبخانه قبلی است و يك ماه برای ما

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

خیر...عقد اجاره عقد لازمه ...حتی فروش ملک در حق ایشان هیچ تاثیری نداره