مشاوره حقوقی رایگان - جریمه کسر پارکینگ مسکونی

سلام ،سال 98 اقدام به ساخت 3 واحد تجاری از یک ملک تجاری کردم .کسر پارکینگ را در آن زمان پرداخت نکردم و امروز پرونده به کمیسیون ماده 100 ارسال شده و مبلغ حدود 300 میلیون تومان جریمه برای من بریده شده آیا امکان شکایت به دیوان عدالت اداری جهت محاسبه جریمه با همان سال تخلف وجود دارد؟
در ضمن من از سال 99 به بعد در مغازه های تجاری مستاجر داشته ام آیا قولنامه های که با مستاجر قرارداد بسته ام ملاک اثبات تخلف در سال 99 جهت محاسبه جریمه میباشد