مشاوره حقوقی رایگان - ماده صد شهرداری

با سلام. بنده یک ملک 70 متری در کرج دارم که موقعیت آن شرقی غربی است که به ترتیب از غرب معبر هشت متری، از شرق ملک شمالی جنوبی 400 متری، از شمال ملک 100 درصد ساخت 100 متری شرقی و غربی، از جنوب ملک 120 متری شرقی غربی با رعایت پخ 45 از سمت ما.
بنده دارای مجوز ساخت 1 واحد در سه طبقه می باشم آیا امکان تفکیک واحد ها با تامین دو پارکینگ و پرداخت جریمه کسر یک پارکینگ را دارم؟
همچنین مجوز دارای 21 متر خرپشته می باشد که آیا میتوان با رعایت حریم هوایی ملک جنوبی خرپشته را ادامه داده و به عنوان قسمت دوبلکس به واحد 3 اضافه کنیم یا خیر؟ در صورت امکان آیا باز نیاز به رضایت از همسایه جنوبی می باشد؟

پاسخ ها :

جریمه کسر پارکینگ مسکونی خرپشته در ساختمان تفکیک واحد مسکونی ایجاد تغییرات در نقشه ساختمان ماده صد شهرداری