مشاوره حقوقی رایگان - جواب ابلاغیه

سلام از من شکایت شده و ابلاغیه برام اومده من میخوام جواب احضاریه رو بدهم ( که بگم همچین چیزی نبوده) باید کجا برم؟ یا این که میشه تو سامانه ثنا احضاریه بزنم برای طرف مقابلم؟

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام اگر منظور اظهارنامه هست از طریق دفتر خدمات قضایی
اگر شکایت انجام شده باید به شعبه م جوع الیه مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از سوال شما مشخص است با رویه های قضایی آشنایی ندارید رویه قضایی به این شکل است که اول نگاه می‌کنیم دعوی حقوقی است یا شکایت کیفری شده شما در مرحله رسیدگی حاضر شده و از خود دفاع میکنید و اسناد و مدارک دفاعیه را ارائه می‌دهید دادگاه بر اساس قانون حکم صادر می‌کند نه صرفا اسناد د مدارک شما را قبول کند بهتر است دفاعیات مناسب داشته باشید و اینکه ابتدا باید مشخص شود موضوع دعوی یا شکوائیه چه بوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لایحه دفاعیه تنظیم کنید و به شعبه بفرستید