مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت پاداش بازنشستگی

سلام درود بر شما وکلای بزرگوار اینجانب .... جانباز قطع پا چپ بالای زانو وپای راست قطع سرخ رگ و سیاه رگ وپیوند رگها ناراحتی عروق دارم با دها ترکش دراعضای بدنم وناراحتی اعصاب و دیسک کمر وکهولت سن با کمی حقوق 37 سال حقوق بگیر ارتش هستم پاداش و بازنشستگی دریافت ننموده ام
از شما خواهشمندم دستورات لازم پیگیری فرمایید که باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

درود بر شما و ممنونم از شما بابت رشادتهایتان در جنگ تحمیلی و آرزوی سلامتی برای شما..برای حقوق به امور مالی ارگان مربوطه مراجعه کنید.قطعا حل خواهد شد.