مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال چک

با سلام و ارادت
بنده شش فقره چک را امانت به کسی دادم دادگاه بدوی رای به نفع بنده استرداد لاشه چک ها را داده و تجدید نظر هم رای دادگاه بدوی را تایید کرد. اجرائیه هم صادر شده سپس درخواست انتقال پرونده به اجرای احکام بابت اجرای رای را دادم، اجرای احکام هم ابلاغیه برای طرف مقابل داده که طرف ده روز نسبت به استرداد لاشه چک ها اقدام کند ولی متاسفانه با گذشت دوماه اقدامی صورت نگرفت آبا میتونم از قاضی اجرای احکام درخواست ابطال چک ها را نمایم. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم می‌توانید دستور عدم پرداخت چک را به بانک ارائه دهید و یا طرح شکایت کیفری خیانت در امانت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ابطال ‌چک ها وظیفه اجرای احکام نیست