مشاوره حقوقی رایگان - ابطال و رفع سوء اثر چک

با سلام و ارادت
اینجانب شش فقره چک امانت به کسی دادم دادگاه بدوی رای بنفع بنده بابت استرداد لاشه چکها را داده و تجدید نظر هم رای دادگاه بدوی را تایید کرده، اجرائیه هم صادر شده سپس درخواست انتقال پرونده به اجرای احکام را دادم و پرونده به اجرای احکام رفته و ابلاغیه برای طرف مقابل داده که ظرف ده روز نسبت به استرداد لاشه چکها را داده ولی متاسفانه با گذشت دوماه هیچ اقدامی صورت نگرفته است آیا میتونم درخواست ابطال و رفع سوء اثر چک را از قاضی اجرای احکام داشته باشیم؟ با سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه اجرای احکام مدنی مربوطه این امر را پیگیری بفرمائید.
به نظر می‌رسد که درخواست ابطال و رفع سوءاثر از چک شدنی باشد.

ناهید علائی

سرکار خانم ناهید علائی :

با سلام و درود
به شعبه اجرای احکام مجددا مراجعه نمایید و عدم همکاری دارنده چک در خصوص استرداد لاشه چک را به اطلاع ایشان برسانید با دستور قضایی ایشان در خصوص ابطال و رفع سوء اثر چک اقدام نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما
میتوانید درخواست مسدودی حساب و ممنوع الخروجی وی را هم بدهید