مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام
من یه ماشین خریدم و به شخص دیگه ای فروختم ، فروشنده به من وکالت داده جهت تعویض پلاک و قراره وکالت فروش بهم بده خواستم بدونم با وکالت فروش میتونم سند به نام خریدار بزنم یا سند اول باید به نام خودم بخوره بعد بزنم به نام ایشون ؟

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

با سلام اگر در وکالت تعویض پلاک و وکالت فروش اختیار تعویض پلاک و فروش به هر شخصی قید شده باشد با این وکالتنامه ها می توانید اقدام کنید برای انتقال به شخص ثالث . در غیر اینصورت ابتدا باید به خودتان انتقال دهید بعد به دیگری انتقال رسمی دهید