مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام
خودرو بنده به علت چک توقیف شده است، این خودرو وسیله معاش بنده بوده و شخص توقیف کننده نیز نصف مبلغ چک به من بدهکار که از ایشان شکایت کرده ام.
آیا می توانم بابت توقیف وسیله معاشم دادخواست بدهم که از شخص توقیف کننده مطالبه خسارت کنم؟
عنوان آن چیست؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

آیا میتونم دادخواست تامین خواسته بدم که از پولی که به دادگستری بابت چک پرداخت میکنم مبلغی توقیف بشه بابت خسارتم؟

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نیاز به دادخواست نیست. صرف درخواست در برگه و ارائه لایحه به همراه مدارک از جمله شغلتان و تعداد افراد تحت تکفل و دلیل اینکه از خودرو برای درآمد استفاده میکنید ارائه دهید.
مطالبه خسارت خیر.