مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو به دلیل بدهی بانکی

باسلام وخسته نباشید
اینجانب خودرویم به علت بدهی بانکی صاحب پلاک توقیف شده و اعتراض ثالث اجرایی ثبت کردم و الان تعیین شعبه شده ولی هنوز وقت رسیدگی گذاشته نشده و سوالم اینکه اینجانب با ماشین تو اسنپ و اژانس کار میکنم و کلیه مخارج زندگیم با ماشین است و اینکه روزرسیدگی چه لایحه ای و ضمانتی از قبیل چک سفته سند به دادگاه ارایه بدهم که فورا خودروام ازاد بشه تا اینکه در مراحل رسیدگی مالکیت خودم را ثابت کنم و رای صادر بشه در ضمن مدارک از قبیل قولنامه مقدم بر حکم توقیف به مدت 5سال و بیمه نامه از زمان قولنامه خرید به مدت 5سال و استشهادیه محلی را همه را از طریق دفتر قضایی به دادگاه ارایه داده ام
از شما بزرگواران خواهشمند و عاجزانه درخواست راهنمایی دارم
باتشکر

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید درخواست دستور موقت جهت رفع توقیفی بدهید دلایل را هم مستندا بیان کنید برای اجرای دستور موقت در صورت تشخیص قاضی و صدور آن خسارت اختمالی دریافت که بعد از صدور حکم به نفع شما م قطعیت آن به شما مسترد می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک ضامن حقوق بگیر با خودت ببر و کتبا از دادگاه بخواه که از شرکت اسنپ استعلام بگیرند که شما از سال .... تا کنون در حال کار کردن با اسنپ هستید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به وجود پرداخت حق بیمه نامه به مدت 5 سال مالکیت شما اثبات خواهد شد و حکم به رفع توقیف صادر خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید مالکیت خود را اثبات و درخواست رفع توقیف داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد