مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زیر سن قانونی

سلام و عرض درود من 16 سالمه و دوست دخترم 13 سالشه تو روبیکا چت میکردیم دو سه بار توی بازی جرئت و حقیقت سوالات مثبت 18 داشت هم اون راضی بود هم سوال بود توی جرئت و حقیقت سوال این بود که سکس چت کنیم هم یک بار از طرف اون اومد این سوال از طرف من حتی حضوری من ندیدمش اصلا قول و قراری هم نداشتیم منتها سکس چت خود دختره هم راضی بود انجام دادیم الان پدرش فحاشی کرد و من رو تهدید کرد که شکایت میکند با مامور میاد در خونه صبحش میخواستم بدونم مجازاتش چیه ممنون میشم هرچه زود تر جواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه زیر سن قانونی هستید و از طرفی چون دخترش رضایت داشته شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت اثبات جرم تحت عنوان رابطه نامشروع و عمل منافی عفت محازات شلاق و جزای نقدی محکوم میشوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله شما مرتکب جرم شدید شمایت کند باید جوابگو باشید