مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب از طرف وثیقه گذار

سلام. برای شخصی وثیقه گذاشته ایم. حکم قطعی ایشان صادر شده و مهلت 30 روزه برای معرفی متهم به ما ابلاغ شده است. احتمال میدهیم در موعد معین خود را معرفی نکند.
آیا میتوان حکم جلب متهم را درخواست کرد؟ در صورتی که جواب مثبت است ایا از طریق سامانه ثنا یا پیامک به وی ابلاغ میشود که چه شخصی حکم جلب او را گرفته است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوانید درخواست حکم جلب نمایید وبوی ابلاغی نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اعلام نمی شود
می توانید به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید و حکم جلب متهم را بگیرید و از طریق مراجع انتظامی جلب کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
خیر
شما باید حتما به دادستانی مراجعه نمایید و اگر شما نتوانید در موعد مقرر متهم را تسلیم نمایید حکم ضبط ملک توسط دادستانی صادر خواهد شد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توانید به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید و حکم جلب متهم را بگیرید و به او ابلاغ نمیشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر پیامک نمی فرستند

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. قبل از انقضای مدت 3 0روز، به اجرای احکام رجوع کرده و درخواست صدور دستور جلب نمایید؛ در عیر این ضورت، وثیقه شما ضبط می شود. خیر به وی ابلاغ نمی شود..

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام شما باید متهم را در موعد مقرر معرفی کنید وگرنه وثیقه ضبط خواهد شد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام درصورت عدم حاضرنمودن متهم وثیقه ضبط می‌شود