مشاوره حقوقی رایگان - سلام بنده طلبی دارم که دادگاه نامه زده و در بالای سر برگ ذکر شده به: کلیه بانکها و موسسات مالی

سلام بنده طلبی دارم که دادگاه نامه زده و در بالای سر برگ ذکر شده به کلیه بانکها و موسسات مالی و اعتباری
و قید شده که با بررسی سوابق و فهرست کلیه حسابهای بانکی محکوم علیه آقای .... به شماره ملی ... نزد آن بانک را به این اجرا اعلام و تا مبلغ ... توقیف کنید و ....
سوالم اینه که من باید این 30 تا بانکی که ذکر شده در این برگه دونه دونه برم یا با یکبار مراجعه به بانک مرکزی میتونم استعلام تمام بانکها رو بگیرم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.معمولا حدود ده بانک کافی می باشد و استعلام از بانک مرکزی زمان بر است.