مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری و فرار از دین

سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای گرامی، بنده میخاستم بدانم که برای دادگاه حقوقی جهت ابطال معامله و سند، تاریخ برگ صدور اجراییه ثبت اسناد بابت مهریه مهمه یا تاریخ ابلاغ اجراییه به زوج و یا تاریخ محکومیت ؟ و کدام تاریخ مبنای عمل و قضاوت می باشد؟ و همچنین میزان تاثیر رأی کیفری در پرونده حقوقی که منع تعقیب صادر شده چقدر می باشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص زمان صدور اجراییه ملاک است و رای کیفری هم می تواند در موضوع حقوقی به عنوان دلیل ارایه شود