مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل انتظار خدمت از ناجا به انتساب

یک نفر شخصی از پرسنل ناجا شکایت کرد که کمیسیون شهرستان آن نظامی را 3ماه انتظار خدمت و به شهرستان دیگر منتقل کرد. و حال بعد از گذشت یک سال دادسرای نظامی قرار منع تعقیب متهم نظامی رو صادر کرده است . A)چجوری و در کجا شکایت کنیم که مدت انتظار خدمت به ایام انتساب تبدیل کرد؟؟؟؟؟. B) چجوری و در کجا از فرمانده انتظامی شهرستان شکایت کنیم که آبروی نظامی رفته است و ..... که درس عبرتی بشود برای ف.ا شهرستان تا دیگر الکی با آبروی پرسنل ناجا بازی نکند؟؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به کارگزینی مربوطه مراجعه شود تا در این خصوص اقدامات انتظار به انتساب تبدیل شود