مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

سلام بنده در دادگاه شهر هیرمند متهم به کلاهبرداری رایانه ای شدم و مبلغی که از حساب طرف زده بودن برای من بیست میلیون هست بعد من رضایت شاکی جلب کردم و در دادگاه اصفهان یک پرونده باز دارم که مبلغ پنجاه میلیون که مربوط به یک سال و نیم پیش هست که با اتهام مشابه در هیچ کدام از این دو بنده تقصیر نداشتم
حالا دادگاه هیرمند با این که رضایت شاکی گرفتم برام ابلاغ زدن آخرین دفاعیه ات رو بکن راجع به کلاهبرداری از این آقا من شاکی را فرستادم دادگاه رفته پرسیده گفتن بهش که ایشون پرونده مفتوح با اتهام مشابه دارد و باید حکم جلب بگیریم
آیا دادگاه هیرمند میتونه همچین کاری انجام بدهد یعنی با استناد به پرونده دیگر که اصلا هیچ مدرکی بر علیه بنده نیست بخواهد قضاوت کنه
دوم اینکه مگر کلاهبرداری زیر صد میلیون با رضایت شاکی مختومه اعلام نخواهد شد؟
سوم اینکه چون من دانشجوام و توان شرکت در هیرمند که لب مرز بلوچستان ندارم دادگاه خودش برای من رای ببرد
چهارم پرونده را به اصفهان بیارم
درضمن ابلاغیه که برای من اومده در مورد آخرین دفاعیه از کلاهبرداری از شاکی هست که رضایت داده
لطفا به تمامی سوالات جواب بدید با توجه به تجربه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.