مشاوره حقوقی رایگان - اخراج و حق حقوق

با سلام عرض خسته نباشید خدا قوت
من از تاریخ 1398/01/2 در رستوران ... استخدام شدم تایم کاری من از ساعت 11صبح الی 12شب بود که دوساعت استراحت داشتم حقوق واریزی 23000000 بود برج8 به دستور مدیریت رستوران من برای غذای پرسنلی رفتم تایم کاریم عوض شد 8صبح الی 6بعد ظهربود حقوق واریزی 20000000بود و برج 4که دختر من به دنیا اومد تا برج یازده حق اولاد واریز نشده بود
که درباره حقوقم همسر بنده با یکی از شریک های رستوان که خانم هستن صحبت کردن که حقوق همسرم کمه این خانم لج کردن و از تاریخ 1398/11/29 گفتن در محل کار حاضر نشم بعد از چند بار رفتن اومدن که من بچه کوچیک دارم اینکار نکنید قبول نکردن تا این که من گفتم میرم شکایت میکنم الان منو میترسونن سفته پنچ میلیونی که برای ضمانت کاری گذاشته بودم رو میکن میزاریم برای اجرا و میکن دلیل اخراجت اینه که تو به یکی از پرسنل شربت متادون دادی درصورتی که شاهدی ندارن اسم طرف نمیگن و این که اصلا من این کارو نکردم دیدن من میگم شاهد بیارین گفتن که ما تو دربین دیدیم که تو وقتی میشینی نهار بخوری یه چیزی از زمین ور میداری میزاری داخل شلوارت که بعد چند روز فهمیدم هندسفری یکی از بچه ها اونجا گم شده میخوان بندازن گردن من الان میخوام شکایت میشه راهنمای کنید بخدا یه بچه 7ماهه دارم به دنیا قرضم ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید به جرم افتراا از نامبردگان شکایت کیند