مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پارکینگ وکالتی روی سند

با سلام ، بنده از یک آپارتمان چهار واحدی که فقط واحد اول و دومش پارکینگ دارد، واحد اول را خریداری کرده ام که علاوه بر پارکینگی که روی سند خود واحد اول هست مبلغ پارکینگ دوم را هم که به صورت وکالتی به طبقه ی اول واگذار شده بود را پرداخت کرده ام ، سوال اینجاست که قصد دارم پارکینگ دوم را روی سند خودم انتقال بدهم تا از این بلاتکلیفی خارج شود ، لطفن راهنمایی بفرمایید، سپاسگذارم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص باید به اداره ثبت اسناد و املاک محل مراجعه و درخواست اصلاح سند نمایید