مشاوره حقوقی رایگان - 3 ماه مرخصی زایمان

سلام وقت بخیر خواهشمندم پاسخ بدین لطفا
من اخر اذر 6 ماه مرخصی زایمانم تمام شد الان اسفند هستیم متوجه شدم من تا نه ماه میتونم استفاده کنم ولی کارفرما همون 6 ماه درنظر گرفته و اول هفت ماه برام ترک کار زده و لیست بیمه رو صفر رد نکرده الان من پرسیدم تا یکسال پس از زایمان میتونم برای سه ماه دیگه برم دیوان عدالت شکایت کنم ترک کار تخلف کارفرما ایا باعث میشه من نتونم سه ماه دیگه ام مرخصی دریافت نکنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر مدت یک سال باشد کارفرما تخلف نموده است در غیر اینصورت ترک کار شما محرز است