مشاوره حقوقی رایگان - آیا می توان برای تعریض کوچه از 8 به ده متر طبق طرح تفصیلی شکایت کرد و عقب نشینی نکرد

با سلام ملکی را در منطقه شهریاران رشت خریداری نمودیم البته دفترخانه هنوز نرفتیم این ملک 183.5 متر است طبق استعلام از شهرداری 11 متر عقب نشینی دارد که برای ایشان مبلغ زیادی است البته در قولنامه این را درج نمودیم که درصورت عقب نشینی مبلغ از اصل پول بایستی کسر گردد اما ایشان الان می گوید که می خواهم بر علیه شهرداری شکایت کنم چون بغل دستی های من که تازه ساخته اند عقب نشینی نکردند البته اونها قبل از سال 96 پروانه ساخت داشتند سوال آیا ایشان می توانند کوچه ای که الان 8 متر است در طرح تفصیلی 10 ماری است احقاق حق کند و به اصل زمین خود قبل از عقب نشینی برگردد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع در صلاحیت شهرداری است و عموما این اقدام انجام می شود