مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

خانومم ازم شکایت مهریه کرده.. من یه ماشین داشتم 5ماه پیش ان را به اسم مادرم تعویض پلاک کردم ایا از نظر قانونی پیگیر شن میتون توقیفش کن ... یا دیگه چیزی برایشا امکان ندارد

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.طبق قانون محکومیتهای مالی جدید تا یک سال قبل از اقدام قضایی زوجه اگر نقل و انتقالی صورت گرفته باشد میتواند ان معامله را باطل کند ولی معمولا دادگاهها سلیقه ای عمل میکنند.