مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خودرو قبل از درخواست مهریه

سلام من با توجه به اینکه مشکل دارم با همسرم و احتمال مهریه گرفتنش زیاده
من یک ماشین دارم اگه وکالت فروش بدم به پدرم و قولنامه دستی بنویسیم
نمیتونه بالا بکشه ماشین رو؟
چون به خاطر نداشتن معاینه فنی و خرابی ماشین و خلافی نمیتونم تعویض پلاک کنم

اگه حتی ماشین‌توقیف بشه بازم پدرم می‌تونه بره به رای دادگاه اعتراض کنه و ماشین‌رو در بیاره یا خیر.
لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.انتقال خودروباقولنامه ی عادی ممکن است دادگاه نپذیرد.هرچندوکالتنامه رسمی هم بدهیدممکن است محکمه قبول نکندوآن راصوری تلقی کند.بستگی به شعبه ی رسیدگی کننده دارد.حتماًبایدثمن وپول یاملک یا...درعوض ماشین ردوبدل شده باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

باید قرارداد دقیق تنطیم و پلاک خودرو را انتقال بدهید
و باید قرارداد صوری نباشد
بله خریدار میتواند به توقیف خودرو اعتراض نماید ولی باید ادعای خریدار اثبات گردد