مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام من 12سال پیش بخاطر نزاع دسته جمعی و عجز از تودیع وثیقه چندروز زندانی شدم الان ازمون استخدامی دولت قبول شدم ایا این موضوع میتونه باعث رد صلاحیتم در هسته گزینش بشه؟ یا طبق قانون سال92بی اثره و منجر به محرومیت اجتمایی نمیشه ،البته رای دادگاه 300هزار جزای نقدی صادر شد

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام انشالا کمسولین گزینش هم مثل شما قانونگرا باشن و نخان کسی که تو راه درست درحال پیشرفته رو به بیراهه منتقل کنن

سوء پیشینه در آزمون استخدامی سوء پیشینه نزاع دسته جمعی سوء پیشینه نزاع دسته جمعی