مشاوره حقوقی رایگان - دعوای دست جمعی

اگر دعوا دسته جمعی اتفاق بیفته و دو نفر زخمی بشن ایا سابقه داره و پیشنیه موثر یا غیر موثر برای کسانی که در ان شرکت کردن و برای استخدام تاثیر داره ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به آرا صادره دارد اصولا موثر نیست...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به آرا صادره دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر میزان آسیب وارد زیاد نباشد مشکلی پیش نمیاد و سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دعوای به وقوع پیوسته بستگی به شرایط و اوضاع و احوال مربوطه است. مثلا در دعوای مربوطه آیا موجبات سلب آسایش و آرامش عمومی فراهم شده است یا تنها در یک محیط خصوصی این اتفاق افتاده است یا اینکه میزان جراحات و آسیب‌های رسیده شده به چه میزان است که هر کدام از آنها در میزان موجبات و در نتیجه سوءپیشینه تاثیر بسزایی دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به مجازات تعیین شده دارد اگر حبس باشد بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به حکمی که صادر میشود دارد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به رای دادگاه دارد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

سابقه نداشتن متهم میتواند در صورت وجود شرایط قانونی از موجبات تخفیف مجازات باشد ، بله در استخدام های دولتی گواهی عدم سوپیشینه اخذ میشود.

رامین مرادقلی

رامین مرادقلی :

این نوع جرم سابقه ی کیفری موثر ندارد اما در سجل کیفری شخص ثبت میشود ، نتیجتا در استخدام محکومیت کیفری موثر مانع استخدام است نه غیر موثر .

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

بله قطعا سوپیشینه محسوب می‌شود و در استخدام تاثیر دارد

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. در صورت محکومیت سابقه محسوب می شود.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به میزان جراحات وارده و اثبات نزاع دسته جمعی دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در قالب یکی از بند های ماده 25 قانون مجازات اسلامی قرار بگیرد مشمول پیشینه ی کیفری قرار میگیرد اما با توجه به توضیح شما قاعدتا سوپیشینه نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام

بستگی به شدت جراحات و صدمات و همچنین آلات و ادوات جرم دارد ....

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر نزاع منتهی به نقص عضو کسی نشده باشد و صرفا ضرب و جرح صورت گرفته باشد سابقه محکومیت موثر محسوب نمی شود