مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف ماشین آلات

با سلام
چنانچه سازنده ای ماشین آلات را ناقص و معیوب تحویل دهد و علیرغم ارسال اظهارنامه نسبت به رفع عیوب و نواقص اقدام نکند و خریدار بعد از طی مراحل مختلف، رأی دادگاه مبنی بر فسخ قرارداد را بگیرد، تکلیف آن ماشین آلات و پول داده شده از طرف خریدار به سازنده چه می شود؟
آیا دادگاه در وحله اول، حکم به استرداد پول دریافتی را از طرف سازنده به خریدار و نیز استرداد ماشین آلات به سازنده را می دهد یا اینکه حکم به استرداد پول دریافتی را از طرف سازنده به خریدار می دهد ولیکن ماشین آلات هر چند ناقص و معیوب به عنوان ضامن خسارات ناشی از عدم انجام تعهد که بعداً خریدار ادعا خواهد کرد، نزد خریدار می ماند؟ با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.فسخ قرارداد طبق اختیارات مندج در قرارداد توسط خریدار صورت می گیرد و دادگاه متعاقبا انرا تنفیذ می نمایدو اساسا بعد تایید فسخ همه چیز به جای اول خود بازمیگردد.در صورت امتناع طرفین میبایستی دادخواست جداگانه تقدیم دادگاه گردد.